Samostalna podnožja

Zajedničko obilježje samostojećih podnožja je središnji stup. Stupove možete instalirati na različite oblike ploča, ovisno o odabranom programu. Programi TERRA, BOMA i GAST imaju nekoliko komponenata koje se mogu kombinirati i sastaviti u pojedinačne programe. Ova samostalna podnožja stolova mogu se koristiti pojedinačno ili u kombinaciji. Zbog visine podnožja, možete koristiti samostalno podnožje u kombinaciji s ostalim proizvodima iz VOGA Trade sustava.

Raspoložive veličine, veznike i dodatke možete pronaći u katalogu.

Download kataloga (.pdf 2,7MB)

MODELI NOGU OVOG SUSTAVA

             

terra
Podnožja TERRA koriste se kao samostalna potporna konstrukcija za manje stolove ili veće segmente. Za veće ploče stolova može se istovremeno koristiti više podnožja. Svi se elementi mogu međusobno kombinirati. Ukupna visina sastavljene podloge, osim za visinu podesivu TERRA ø80 HV, iznosi 715 mm.
BOMA
Podnožja BOMA sastoje se od metalnih križeva, metalnih stupova i bombardiranih metalnih ploča. Na besplatne BOMA baze možete pričvrstiti ploče za stol različitih oblika i dimenzija. Metalni stupovi mogu se izrađivati ​​po narudžbi u različitim visinama. Postolje je namijenjeno većim samostojećim stolovima ili nizu sklopljenih konferencijskih stolova.
GAST
Podnožje GAST sastoji se od ploče pravokutnog ili kvadratnog oblika, stupa i gornje ploče. Na ovu podlogu mogu se montirati ploče stolova različitih oblika i veličina. Zbog velike težine ploča i mogućnosti niveliranja, što omogućuje podešavanje na neravnim podnim površinama, GAST baze omogućuju maksimalnu moguću stabilnost.
MIX
MIX podnožja se sastoje od više dijelova i pakiraju se u rastavljenom obliku. Na njih se mogu postaviti ploče stolova raznih oblika i veličina. U određenim slučajevima kombinacija dvaju ili više postolja može stvoriti kompoziciju za konferencijske stolove ili stolove za blagovanje većih dimenzija. Pogodni su i za ugostiteljstvo.
tko je naš kupac

ako ne pronalazite sebe niti u jednoj od "kutijica" ne brinite, i mi se često osjećamo da nigdje ne pripadamo...ali upravo zbog toga smo sposobni kreirati nešto posebno (za vas)...

Graphic Design & Branding

Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui. Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum

Read More

Content Creation Production

Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula

Read More
Arhitekt

Arhitekti su umjetnici i imaju posebne zahtjeve. Ako ste arhitekt možemo vam ponuditi razne proizvode koje specijalno dizajniramo i prilagođavamo vašem novom projektu i vašim potrebama.

Više-niže
fizička osoba

Uređujete svoj dom i pronašli ste predivne proizvode na našoj stranici. Ukoliko vam treba savjet kako ih najbolje uklopiti u vaš prostor, na pravom ste mjestu.

Bolje-najbolje
proizvođači namještaja

Proizvođači namještaja točno znaju što žele, točne mjere, točan broj komada i točan datum isporuke. A mi vam možemo garantirati vrhunsku kvalitetu i da ćete dobiti točno što ste tražili... i na vrijeme.

Brže-sporije