SISTEM VEZNIK

Sistem VEZNIK omogućuje montažu metalnih nogu s konektorima. Utičnice su korisne za uredske stolove. Noge su međusobno povezane konektorima različitih duljina, u standardnim dimenzijama duljina ploče stola od 800 do 2000 mm (postupno svakih 200 mm). Instalacija je jednostavna i brza, a konstrukcija, osim stabilnosti i ugodnog izgleda, omogućuje i spremanje kabela smještenih ispod stola u konektorima koji međusobno spajaju noge. Sustav sadrži dvije vrste nogu, nogu T i C (središnje-ekscentrične) za ploče stolova širine od 600 do 1000 mm. Konektori za duljine ploča stola iznad 1400 mm imaju bočnu perforaciju koja omogućuje kutne veze za uredske kutne stolove. Svi su dijelovi presvučeni prahom u srebro 9006 G ili bilo kojim tonom boje iz standardne RAL tablice boja. Sustav VEZNIK dizajniran je za ploče stolova debljine više od 24 mm.

Raspoložive veličine, veznike i dodatke možete pronaći u katalogu.

Download kataloga (.pdf 2,6 MB)
TEMPO
TEMPO noge izrađene su od ovalnih profila. Središnje zavareni stupovi (T-krak) prekriveni su u međuprostoru plastičnim poklopcima kroz koje možete provesti kabele u okomitom smjeru. Noge su povezane konektorom različitih duljina. Ploče stolova mogu biti široke od 600 do 1000 mm, a sve noge ispod također imaju mogućnost poravnanja. Pakirani su u 2 komada u kartonskoj ambalaži.
como
COMO noge izrađene su od željeznih profila ovalnog i polusjeka, vertikalni dio nožice zavaren je ekscentrično (C-krakovi). Noge su povezane spojnicama različitih duljina. Dostupne su fiksne i podesive nožice za ploče stolova širine od 600 do 800 mm. Sve noge imaju mogućnost niveliranja i pakirane su u parovima (1x lijevo i 1x desno) u kartonskom pakiranju.
mark
Noge MARK izrađene su od pravokutnih, okruglih profila i ukrasnog perforiranog lima postavljenog između stupova. Okomiti dio noge postavljen je ekscentrično (C-noga). Noge su izrađene u fiksnom dizajnu i podesivom po visini za stolove širine od 600 do 800 mm. Sve noge su opremljene nivelacijom.
tend
Noge TEND izrađene su od pravokutnih željeznih cijevi. Stup je centralno pričvršćen za nogu (T-noga). Dostupne su fiksne i podesive visine s mogućnošću dodatnog izravnavanja vijkom za izravnavanje. Noge su izrađene za ploče stolova širine od 600 do 800 mm. Pakirani su u parove u kartonsku ambalažu.
work
WORK noge izrađene su od pravokutnih, poluprofila i pokrovnih listova između zavarenih okomitih stupova (T-krak). Između stupova je metalni lim koji je s vanjske strane ukrasno perforiran i omogućuje ugradnju kabela u okomitom smjeru. Izrađujemo fiksne i podesive visine nogu s mogućnošću niveliranja. Dizajnirani su za upotrebu stolnih ploča širine od 600 do 800 mm.
till
TILL noge su izrađene od pravokutnih željeznih cijevi (T-noga). Dostupne su fiksne i podesive visine s mogućnošću dodatnog niveliranja uz pomoć vijka za izravnavanje. Noge su izrađene za ploče stolova širine od 600 do 800 mm. Pakirani su u parove u kartonsku ambalažu.
most
MOST noga izrađena je od pravokutnog profila presjeka. Zbog svog karakterističnog oblika nudi posebnu stabilnu strukturu, koja je pogodna i za stolove za blagovanje. Noge imaju mogućnost izravnavanja, površina je premazana prahom.
teen
Noge TEEN su izrađene od pravokutnih profila 40 x 25 mm. Vertikalni metalni profili su spojeni ispod poprečnog elementa, gdje je spojen i veznik koji spaja dvije noge. Zbog posebnog dizajna, struktura konstrukcije je izuzetno stabilna. TEEN noga se koristi za ploče stolova širine od 700 do 800 mm. Sve noge imaju mogućnost niveliranja. Površina je prašno lakirana. Noge su pakirane po dvije u kartonskoj ambalaži koja je volumenom 5 puta manja od ostalih nogu sustava VEZNIK. Noge su pakirane rastavljene.
tko je naš kupac

ako ne pronalazite sebe niti u jednoj od "kutijica" ne brinite, i mi se često osjećamo da nigdje ne pripadamo...ali upravo zbog toga smo sposobni kreirati nešto posebno (za vas)...

Graphic Design & Branding

Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui. Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum

Read More

Content Creation Production

Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula

Read More
Arhitekt

Arhitekti su umjetnici i imaju posebne zahtjeve. Ako ste arhitekt možemo vam ponuditi razne proizvode koje specijalno dizajniramo i prilagođavamo vašem novom projektu i vašim potrebama.

Više-niže
fizička osoba

Uređujete svoj dom i pronašli ste predivne proizvode na našoj stranici. Ukoliko vam treba savjet kako ih najbolje uklopiti u vaš prostor, na pravom ste mjestu.

Bolje-najbolje
proizvođači namještaja

Proizvođači namještaja točno znaju što žele, točne mjere, točan broj komada i točan datum isporuke. A mi vam možemo garantirati vrhunsku kvalitetu i da ćete dobiti točno što ste tražili... i na vrijeme.

Brže-sporije