SISTEM vezna ploča

Kod sistema VEZNA PLOČA noge se povezuju veznom pločom koja može biti drvena ili metalna. Na ovaj način dobivate stabilno i čvrsto podnožje stola. Drvenu veznu ploču izrađuje sam proizvođač namještaja od iverice debljine 18 mm.
Okov za spajanje nogu s veznom pločom uključen je u set nogu. U nastavku ćete pronaći plan izrade drvenih leđa. Montaža i ugradnja su brzi i jednostavni.
Sustav VEZNA PLOČA namijenjen je pločama stolova debljine preko 24 mm i širine od 600 do 800 mm. Svi dijelovi su prašno lakirani u RAL 9006G ili na vaš zahtjev u odabranom tonu boje prema RAL ton-karti. Najveće dopušteno opterećenje stola je 150 kg / m2.

Raspoložive veličine, veznike i dodatke možete pronaći u katalogu.

Download kataloga (PDF)

MODELI NOGU OVOG SUSTAVA

             

ava
AVA noge izrađene su od metalnih profila s polovičnim i ovalnim presjekom. Stupovi nogu su ekscentrično zavareni (C krak). Duljina stola je promjenjiva, ovisno o duljini leđa.
tko je naš kupac

ako ne pronalazite sebe niti u jednoj od "kutijica" ne brinite, i mi se često osjećamo da nigdje ne pripadamo...ali upravo zbog toga smo sposobni kreirati nešto posebno (za vas)...

Graphic Design & Branding

Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui. Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum

Read More

Content Creation Production

Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula

Read More
Arhitekt

Arhitekti su umjetnici i imaju posebne zahtjeve. Ako ste arhitekt možemo vam ponuditi razne proizvode koje specijalno dizajniramo i prilagođavamo vašem novom projektu i vašim potrebama.

Više-niže
fizička osoba

Uređujete svoj dom i pronašli ste predivne proizvode na našoj stranici. Ukoliko vam treba savjet kako ih najbolje uklopiti u vaš prostor, na pravom ste mjestu.

Bolje-najbolje
proizvođači namještaja

Proizvođači namještaja točno znaju što žele, točne mjere, točan broj komada i točan datum isporuke. A mi vam možemo garantirati vrhunsku kvalitetu i da ćete dobiti točno što ste tražili... i na vrijeme.

Brže-sporije