Sistem ELTIPLA

Metalno podnožje stola ELTIPLA s električnim podešavanjem visine pruža fleksibilno i ergonomsko radno mjesto. Visina se podešava pritiskom na prekidač. Raspon stupnjevitog postolja podesivog po visini kreće se od 617 do 1217 mm. Preporučene dimenzije ploča stola su od 750 do 900 mm širine i od 1200 do 2200 mm duljine. Podnožje ELTIPLA pogodno je za sve radne okoline, jer omogućuje rad u sjedećem i stojećem položaju. Mnogi koriste ovaj stol u radionicama gdje je visina fizičkog rada vrlo važna zbog opterećenja na određenim dijelovima tijela. Podnožje ELTIPLA stabilno je i omogućuje nosivost od 120 kg tereta duž cijele duljine stola. Noge imaju mogućnost izravnavanja i presvučene su prahom u standardnoj boji RAL 9006.

Raspoložive veličine, veznike i dodatke možete pronaći u katalogu.

Download kataloga (.pdf 1MB)

MODELI NOGU OVOG SISTEMA

             

ELTIPLA 2
S bazom ELTIPLA možete električno prilagoditi visinu stola, što vam omogućuje rad u sjedećem ili stojećem položaju. Mehanizam omogućuje opterećenje do 120 kg i jedan je od najtiših na tržištu (43 dB). Noge imaju mogućnost niveliranja (10 mm) i električno podešavanje visine od 617 do 1217 mm. Baza ima ugrađenu sigurnosnu automatsku kočnicu.
ELTIPLA 3
S podnožjem ELTIPLA možete električno prilagoditi visinu stola, što vam omogućuje rad u sjedećem ili stojećem položaju. Mehanizam omogućuje opterećenje do 180 kg i jedan je od najtiših na tržištu (43 dB). Noge imaju mogućnost niveliranja (10 mm) i električno podešavanje visine od 617 do 1217 mm. Baza ima ugrađenu sigurnosnu automatsku kočnicu.
tko je naš kupac

ako ne pronalazite sebe niti u jednoj od "kutijica" ne brinite, i mi se često osjećamo da nigdje ne pripadamo...ali upravo zbog toga smo sposobni kreirati nešto posebno (za vas)...

Graphic Design & Branding

Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui. Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum

Read More

Content Creation Production

Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula

Read More
Arhitekt

Arhitekti su umjetnici i imaju posebne zahtjeve. Ako ste arhitekt možemo vam ponuditi razne proizvode koje specijalno dizajniramo i prilagođavamo vašem novom projektu i vašim potrebama.

Više-niže
fizička osoba

Uređujete svoj dom i pronašli ste predivne proizvode na našoj stranici. Ukoliko vam treba savjet kako ih najbolje uklopiti u vaš prostor, na pravom ste mjestu.

Bolje-najbolje
proizvođači namještaja

Proizvođači namještaja točno znaju što žele, točne mjere, točan broj komada i točan datum isporuke. A mi vam možemo garantirati vrhunsku kvalitetu i da ćete dobiti točno što ste tražili... i na vrijeme.

Brže-sporije