samostalne noge

SAMOSTALNE NOGE koriste se za sastavljanje stolova bez dodatnih uzdužnih spojnih elemenata ili kao potporne noge u svim VOGA sustavima. Prilikom sastavljanja stola s samostalnim nogama potrebno je koristiti ploču stola debljine najmanje 25 mm. Maksimalna preporučena duljina stola je 1600 mm, a najveća preporučena širina je 1000 mm. Sve noge, osim nogu s kotačima, imaju mogućnost niveliranja, a neke su izvedbe i podesive po visini. Noge su premazane prahom u standardnoj boji RAL 9006G.

Raspoložive veličine, veznike i dodatke možete pronaći u katalogu.

Download kataloga (.pdf 2,5MB)

MODELI NOGU OVOG SISTEMA

             

fifty
Noge FIFTY izrađene su od okruglog metalnog profila ø 50 mm. Dostupne su kao razine s nivelacijom i kao noge s kotačem i kočnicom. Koriste se za samostalne stolove i kao potpora kutnim ili završnim elementima u drugim VOGA sustavima.
CUB-IN
Noge CUB-IN izrađene su od četvrtastog metalnog profila 50 x 50 mm. Postoje fiksne noge s poravnanjem do 15 mm, noge podesive po visini (736-856 mm) i noge s kotačima i kočnicom. Korisni su za sastavljanje samostalnih stolova i podupiranje različitih segmenata. Sve noge su premazane prahom.
SIXTY
SIXTY noge izrađene su od okruglog metalnog profila ø 60 mm. Dostupni su kao razine s nivelacijom i kao noge s kotačem i kočnicom. Koriste se za samostalne stolove i kao potpora kutnim ili završnim elementima u drugim VOGA sustavima.
EIGHTY
Noge EIGHTY izrađene su od okruglih željeznih profila ø 80 mm. Nepomične noge omogućuju izravnavanje plastičnom iglom za izravnavanje. Te su noge korisne za samostalne stolove s debljinom ploče od najmanje 25 mm i kao potporni elementi u drugim sustavima.
romb
ROMB noge izrađene su od četvrtastih aluminijskih profila presjeka 50 x 50 mm i 80 x 80 mm. Noge imaju eloksiranu površinu i mogućnost niveliranja.
PARK Z
Noga PARK Z izrađena je od željeznih profila. Dostupne su dvije verzije, i to fiksna noga s mogućnošću niveliranja i noga s kotačima i kočnicom. Noga služi za sastavljanje pomičnih stolova, koji se nakon upotrebe moraju spremiti u što manji prostor.
FIFTY Z
Noge FIFTY Z izrađene su od okrugle cijevi promjera 50 mm i sklopivog mehanizma. Koriste se za privremene stolove na povremenim događanjima, kao i za veće prostorije za sastanke, gdje stolove nakon događaja treba ukloniti i spremiti u što manji prostor. Kada je stol postavljen, plastični poklopci služe kao ukras i kada se sklope sprječavaju oštećenja ploča stola.
SKIP
Mehanizam SKIP nogu omogućuje vam brzo postavljanje stola, koji također možete brzo pospremiti nakon upotrebe.
A-LEG
A-LEG je snažna i stabilna noga modernog dizajna. Treba koristiti dovoljno debelu ploču stola (najmanje 25 mm), jer noge nisu međusobno spojene uzdužnim elementima. Dostupne u dvije standardne boje (RAL 9006 G i RAL 9005 FE), ostale boje su dostupne na zahtjev.
U-LEG
U-LEG je snažna i stabilna noga modernog dizajna. Treba koristiti dovoljno debelu ploču stola (najmanje 25 mm), jer noge nisu međusobno spojene uzdužnim elementima. Dostupne u dvije standardne boje (RAL 9006 G i RAL 9005 FE), ostale boje su dostupne na zahtjev.
O-LEG
O-LEG je snažna i stabilna noga modernog dizajna. Treba koristiti dovoljno debelu ploču stola (najmanje 25 mm), jer noge nisu međusobno spojene uzdužnim elementima. Dostupne u dvije standardne boje (RAL 9006 G i RAL 9005 FE), ostale boje su dostupne na zahtjev.
ipso
Samostalne noge IPSO jedinstveno su rješenje koje vam nudi brojne kombinacije oblikovanja. Omogućuje vam kombiniranje 3, 4 ili 6 nogu, ovisno o veličini vašeg stola.
K-IPSO
Samostalne noge K-IPSO jedinstveno su rješenje koje vam nudi brojne kombinacije oblikovanja. Omogućuje vam kombiniranje 3, 4 ili 6 nogu, ovisno o veličini vašeg stola.
tko je naš kupac

ako ne pronalazite sebe niti u jednoj od "kutijica" ne brinite, i mi se često osjećamo da nigdje ne pripadamo...ali upravo zbog toga smo sposobni kreirati nešto posebno (za vas)...

Graphic Design & Branding

Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui. Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum

Read More

Content Creation Production

Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula

Read More
Arhitekt

Arhitekti su umjetnici i imaju posebne zahtjeve. Ako ste arhitekt možemo vam ponuditi razne proizvode koje specijalno dizajniramo i prilagođavamo vašem novom projektu i vašim potrebama.

Više-niže
fizička osoba

Uređujete svoj dom i pronašli ste predivne proizvode na našoj stranici. Ukoliko vam treba savjet kako ih najbolje uklopiti u vaš prostor, na pravom ste mjestu.

Bolje-najbolje
proizvođači namještaja

Proizvođači namještaja točno znaju što žele, točne mjere, točan broj komada i točan datum isporuke. A mi vam možemo garantirati vrhunsku kvalitetu i da ćete dobiti točno što ste tražili... i na vrijeme.

Brže-sporije