SISTEM edge

Sustav EDGE dizajniran je tako da se ploča stola oslanja na odstojnike između metalne baze i ploče stola. To stvara osjećaj plutajuće ploče stola. Ovaj je sustav stabilno i ekonomično rješenje za sastavljanje različitih konfiguracija baza stolova. Metalni nastavci EDGE različitih duljina za stolove duljine 600-2000 mm i širine 600-800 mm koriste se za povezivanje različitih nogu i čine stabilnu samostalnu strukturu. To omogućuje upotrebu tanjih i uobičajenih ploča stolova, jer podkonstrukcija pruža dovoljnu potporu i sprječava savijanje radnih ploča. Osim fiksnih produžetaka, sustav nudi i nastavke za prilagodbu duljine koji omogućuju maksimalnu prilagodbu vašim potrebama. Svi dijelovi su premazani prahom u RAL 9006G ili, na vaš zahtjev, obojani u odabrani ton boje prema standardnoj RAL ljestvici.2. Najveće dopušteno opterećenje stola je 150 kg / m 2.

Raspoložive veličine, veznike i dodatke možete pronaći u katalogu.

Download kataloga (.pdf 1MB)
havana
Noge HAVANA izrađene su od četvrtastih profila. Između nogu i ploče stola nalazi se udaljenost od 10 mm, što stvara osjećaj plutajuće ploče stola. Noge imaju mogućnost niveliranja, a mogu se podesiti i po visini (od 736 do 856 mm) uz pomoć plastičnih pribadača podesivih po visini. Sve noge su premazane prahom.
flat
Noge FLAT izrađene su od pravokutnih profila. Između nogu i ploče stola nalazi se udaljenost od 10 mm, što stvara osjećaj plutajuće ploče stola. Noge su fiksirane u visinu i imaju mogućnost niveliranja. Sve noge su premazane prahom.
tko je naš kupac

ako ne pronalazite sebe niti u jednoj od "kutijica" ne brinite, i mi se često osjećamo da nigdje ne pripadamo...ali upravo zbog toga smo sposobni kreirati nešto posebno (za vas)...

Graphic Design & Branding

Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui. Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum

Read More

Content Creation Production

Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula

Read More
Arhitekt

Arhitekti su umjetnici i imaju posebne zahtjeve. Ako ste arhitekt možemo vam ponuditi razne proizvode koje specijalno dizajniramo i prilagođavamo vašem novom projektu i vašim potrebama.

Više-niže
fizička osoba

Uređujete svoj dom i pronašli ste predivne proizvode na našoj stranici. Ukoliko vam treba savjet kako ih najbolje uklopiti u vaš prostor, na pravom ste mjestu.

Bolje-najbolje
proizvođači namještaja

Proizvođači namještaja točno znaju što žele, točne mjere, točan broj komada i točan datum isporuke. A mi vam možemo garantirati vrhunsku kvalitetu i da ćete dobiti točno što ste tražili... i na vrijeme.

Brže-sporije