SISTEM kota

KOTA noge izrađene su od četvrtastih ili okruglih željeznih cijevi, koje u kombinaciji s uzdužnim elementima iz sustava KOTA čine stabilnu, estetsku podlogu. Noge su prikladne za ploče stolova debljine 18 mm i više, s maksimalno preporučenom duljinom od 2000 mm i širinom od 1600 mm. Maksimalna težina ploče može biti 40kg/m2, a opterećenje do 150kg/m2 .
Noge imaju mogućnost poravnanja i premazane su prahom u standardnoj boji RAL 9006G.

Raspoložive veličine, veznike i dodatke možete pronaći u katalogu.

Download kataloga (.pdf 1MB)
KOTA 80×80
Noge KOTA 80 × 80 izrađene su od četvrtastih željeznih cijevi, koje u kombinaciji s KOTA uzdužnicima čine stabilnu i estetsku podlogu. Noge imaju mogućnost izravnavanja i premazane su prahom.
KOTA ø80
KOTA ø80 noge izrađene su od okruglih željeznih cijevi, koje u kombinaciji s KOTA uzdužnim elementima čine stabilnu i estetsku osnovu. Noge imaju mogućnost izravnavanja i premazane su prahom.
tko je naš kupac

ako ne pronalazite sebe niti u jednoj od "kutijica" ne brinite, i mi se često osjećamo da nigdje ne pripadamo...ali upravo zbog toga smo sposobni kreirati nešto posebno (za vas)...

Graphic Design & Branding

Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui. Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum

Read More

Content Creation Production

Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula

Read More
Arhitekt

Arhitekti su umjetnici i imaju posebne zahtjeve. Ako ste arhitekt možemo vam ponuditi razne proizvode koje specijalno dizajniramo i prilagođavamo vašem novom projektu i vašim potrebama.

Više-niže
fizička osoba

Uređujete svoj dom i pronašli ste predivne proizvode na našoj stranici. Ukoliko vam treba savjet kako ih najbolje uklopiti u vaš prostor, na pravom ste mjestu.

Bolje-najbolje
proizvođači namještaja

Proizvođači namještaja točno znaju što žele, točne mjere, točan broj komada i točan datum isporuke. A mi vam možemo garantirati vrhunsku kvalitetu i da ćete dobiti točno što ste tražili... i na vrijeme.

Brže-sporije