VOGA DESIGN

4 SISTEMA - NEOGRANIČEN BROJ MOGUĆNOSTI

Sistemska rješenja iz VOGA DESIGN programa pružaju vam mogućnost da budete jedinstveni i da ostvarite svoju kreativnost bilo da ste arhitekt ili opremate vlastiti prostor.
Uz stručnu, tehničku i kreativnu podršku iz VOGE, te MGM tima, pomoći ćemo vam u realizaciji vaših ideja.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

1. AIR sistem

Sistem AIR nudi minimalistički izgled i dizajniran je za tanke i lagane ploče stolova. Noge poravnate sa širinom ploče stola, stvaraju osjećaj lebdenja.Zajednička značajka svih modela sistema AIR je pravokutni profil dimenzije 60x20 mm kojim su povezane noge u okvire različitih oblika i dimenzija. Za noge je moguće odabrati pravokutne profile različitih dimenzija. Za bolji vizualni izgled stola pogodne su tanje i laganije ploče.

AIR sistem modeli

AIR-AA

AIR-ATRA

AIR-ASA

AIR-ASLIM

AIR-AOX

AIR-AQ

AIR-AU

2. BIG sistem

Sistem BIG dizajniran je za vanstandardne dimenzije i težine ploča stolova. Ukoliko vam je potrebno podnožje za ploče stolova ekstremnih duljina i širina, kao i natprosječne težine, Sistem BIG će vam ponuditi najpovoljnija rješenja. (veliki konferencijski stolovi, stolovi za blagovaonice, klupe...)

BIG sistem modeli

BIG-B-A

BIG-B-P

BIG-B-U

BIG-B-X

BIG-B-TRA

3. HIDE sistem

Sistem HIDE ima VOGIN inovativni sustav pričvršćenja uzdužnih profila za nogu, kako bi spojni vijci bili skriveni i nevidljivi izvana. Zbog izuzetno stabilne i čvrste okvirne konstrukcije i Sistem HIDE pogodan je za tanje ploče stolova.

HIDE sistem modeli

HIDE-HA

HIDE-HIFE 70/30

HIDE-HIFE 50

HIDE-HU

4. MIX sistem

Sistem MIX čine različita samostalna podnožja koje se postavljaju centralno na ploču stola. Zajednička im je značajka da samostalno, bez elemenata za povezivanje, nose ploču stola. U pojedinim slučajevima, za dulje konferencijske stolove, možete koristit dva ili više samostalnih podnožja.Svi modeli podnožja Sistema MIX izrađeni su u dijelovima koji se povezuju vijcima, izuzetno su stabilni i jednostavni za montažu. Ovakav montažni sistem omogućuje minimalan volumen prilikom transporta, kao i jednostavan i lagan način njihove dostave na mjesto montaže. Dizajnirani su tako da minimalno ometaju noge korisnika koji sjede za stolom. Jedinstvenost samostalnih podnožja Sistema MIX je njihov dizajn, funkcionalnost i stabilnost.

MIX sistem modeli

MIX-CAGE

MIX-CROSS HIFE

MIX-DRON

MIX-HI DRON

MIX-SPIKE

MIX-TRIPOD

MIX-XXL

MIX-XXS

naša ponuda

Stvaramo kvalitetna rješenja za uređenje interijera

Slobodno nam se obratite s vašim željama...

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.